NOW_PLAY_POKER

BECOME STRONGER TOGETHER!
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in
NOW_PLAY_POKER CAUTA JUCATOR PENTRU O STACUIRE DE 500E !!
CEI MAI BUNI JUCATORI DE POKER ONLINE ISI DAU INTALNIRE DOAR PE NOW_PLAY_POKER !!!
PENTRU A VEDEA TOPICURILE ACESTUI FORUM TREBUIE SA FII LOGAT !!!
Search
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Keywords
Latest topics
» Stirea zilei !
Tue Jul 09, 2013 2:39 pm by mpisic

» Cele mai proaste replici de agăţat
Sun Feb 17, 2013 6:02 pm by playerpro

» BANCURI !!
Wed Feb 13, 2013 7:10 am by regular02

» Rezultate mpisic
Sun Sep 23, 2012 8:52 am by mpisic

» Promotii zilnice !
Wed Aug 01, 2012 8:07 am by Admin

» IMAGINI FUNNY !!
Sun Jul 22, 2012 3:26 am by Admin

» Party Poker
Wed Jul 04, 2012 5:24 am by Admin

» Rezultate regular02
Sun Apr 29, 2012 5:24 pm by regular02

» ScratchMania Get €/£/$ 7 free bonus with No Deposit !!!
Wed Mar 21, 2012 3:08 am by Admin

Most Viewed Topics
4donkpoker.com
Rezultate mpisic
VANZARE OBIECTE
ScratchMania Get €/£/$ 7 free bonus with No Deposit !!!
Party Poker
Depune si Retrage prin cea mai eficienta metoda : Moneybookers
Terminalpoker.com
Rezultate regular02
Cele mai proaste replici de agăţat
BANCURI !!

Share | 
 

 Rezultate mpisic

Go down 
AuthorMessage
mpisic



Posts : 19
Join date : 2012-06-14

PostSubject: Rezultate mpisic   Thu Jun 14, 2012 9:45 am

O sa incep prin a va saluta pe toti membrii acestei comunitati si sa va doresc multa bafta la mese !!
Joc poker de 5-6 ani cu rezultate cat de cat notabile in ultimii 3 ani cu o medie anuala de 13-15k de euro ..
In acest topic voi posta cateva din rezultatele mele dar din trecut dar si cele din viitor si sper ca vor fi destule Very Happy
Maine o sa iau parte si la un live Pokerfest cu un buy-in de 330e iar mai multe voi updata dupa acest turnee !!!
Gl all !!!!
Back to top Go down
View user profile
mpisic



Posts : 19
Join date : 2012-06-14

PostSubject: Let's play    Fri Jul 13, 2012 4:52 am

Deabea de ieri mam reapucat serios de poker si vin cu un rezultat mic desi sunt dezamagit ca dupa 6 ore de muca mia-am luato in freza dar important este sa nu parasesti lupta !!
In limita timpului disponibil voi posta rezultatele din cursul saptamanii aici :

PokerStars Turneu #2012070003, No Limit Hold'em
Buy-in: $3.00/$0.30 USD
40897 jucători
Fond total de premiere: $122691.00 USD
Turneul a început la 12/07/2012 20:00:00 EET [12/07/2012 13:00:00 ET]


Dragă norocel33,

Ai terminat turneul pe locul 125-lea. Un premiu constând în 60,11 USD a fost creditat către contul tău de bani reali.
Back to top Go down
View user profile
mpisic



Posts : 19
Join date : 2012-06-14

PostSubject: lok 2   Sun Jul 22, 2012 7:42 am

Dupa ce a3a mana am dat cu kk in aa si am ramas cu 400 chips am reusit sa renasc din propria cenusa ca pasarea colibri Smile



PokerStars Tournament #590736314, No Limit Hold'em
Buy-In: $7.34/$0.66 USD
180 players
Total Prize Pool: $1321.20 USD
Tournament started 2012/07/22 14:53:37 EET [2012/07/22 7:53:37 ET]


Dear norocel33,

You finished the tournament in 2nd place. A USD 264.24 award has been credited to your Real Money account.

You earned 178.38 tournament leader points in this tournament. For information about our tournament leader board, see our web site at http://www.pokerstars.com/poker/tournaments/leader-board/



Congratulations!

Thank you for participating.
Back to top Go down
View user profile
mpisic



Posts : 19
Join date : 2012-06-14

PostSubject: Re: Rezultate mpisic   Wed Aug 01, 2012 5:09 am

PokerStars Turneu #593441383, No Limit Hold'em
Buy-in: $10.00/$1.00 USD
587 jucători
Fond total de premiere: $5870.00 USD
Turneul a început la 30/07/2012 13:00:00 EET [30/07/2012 6:00:00 ET]


Dragă norocel33,

Ai terminat turneul pe locul 30-lea. Un premiu constând în 38,15 USD a fost creditat către contul tău de bani reali.


PokerStars Turneu #610010281, No Limit Hold'em
Buy-in: $5.00/$0.50 USD
5657 jucători
Fond total de premiere: $28285.00 USD
Turneul a început la 30/07/2012 16:00:00 EET [30/07/2012 9:00:00 ET]


Dragă norocel33,

Ai terminat turneul pe locul 503-lea. Un premiu constând în 10,18 USD a fost creditat către contul tău de bani reali.



PokerStars Turneu #594204405, No Limit Hold'em
Buy-in: $7.34/$0.66 USD
180 jucători
Fond total de premiere: $1321.20 USD
Turneul a început la 30/07/2012 19:30:29 EET [30/07/2012 12:30:29 ET]


Dragă norocel33,

Ai terminat turneul pe locul 17-lea. Un premiu constând în 15,85 USD a fost creditat către contul tău de bani reali.
Back to top Go down
View user profile
mpisic



Posts : 19
Join date : 2012-06-14

PostSubject: Jokerstars e jokerstars !   Mon Aug 13, 2012 4:37 am

kkvs q10 bag pl Sad(

PokerStars Turneu #611010286, No Limit Hold'em
Buy-in: $5.00/$0.50 USD
5744 jucători
Fond total de premiere: $28720.00 USD
Turneul a început la 11/08/2012 16:00:00 EET [11/08/2012 9:00:00 ET]


Dragă norocel33,

Ai terminat turneul pe locul 13-lea. Un premiu constând în 127,80 USD a fost creditat către contul tău de bani reali.

Ai câştigat 361,58 tournament leader points la acest turneu. Pentru informaţii despre tournament leader board, vizitează pagina noastră web la http://www.pokerstars.ro/poker/tournaments/leader-board/



PokerStars Turneu #598814209, No Limit Hold'em
Buy-in: $14.39/$0.61 USD
4 jucători
Fond total de premiere: $57.56 USD
Turneul a început la 10/08/2012 19:35:03 EET [10/08/2012 12:35:03 ET]


Dragă norocel33,

Ai terminat turneul pe locul 1-ul. Un premiu constând în 57,56 USD a fost creditat către contul tău de bani reali.



Felicitări!

Mulţumim pentru participare.
Back to top Go down
View user profile
mpisic



Posts : 19
Join date : 2012-06-14

PostSubject: Re: Rezultate mpisic   Fri Aug 17, 2012 6:21 am

PokerStars Turneu #612011325, No Limit Hold'em
Buy-in: $15.00/$1.50 USD
1393 jucători
Fond total de premiere: $20895.00 USD
Turneul a început la 17/08/2012 10:30:00 EET [17/08/2012 3:30:00 ET]


Dragă norocel33,

Ai terminat turneul pe locul 160-lea. Un premiu constând în 29,25 USD a fost creditat către contul tău de bani reali.

Ai câştigat 64,42 tournament leader points la acest turneu. Pentru informaţii despre tournament leader board, vizitează pagina noastră web la http://www.pokerstars.ro/poker/tournaments/leader-board/


PokerStars Turneu #598689321, No Limit Hold'em
Buy-in: $5.00/$5.00/$0.50 USD
214 jucători
Fond total de premiere: $1070.00 USD
Turneul a început la 16/08/2012 2:15:00 EET [15/08/2012 19:15:00 ET]


Dragă norocel33,

Ai terminat turneul pe locul 3-lea. Un premiu constând în 133,75 USD a fost creditat către contul tău de bani reali.

Ai mai primit şi 30,00 USD în Recompense Knockout pentru acest turneu. Ai câştigat recompense pentru următorii jucători: kostas1612, RaiseTwice7, limpbizkit10, BHlovesDS, Ellojr, SVSchobuell


Felicitări!

Mulţumim pentru participare.



La aceste rezultate se adauga si vreo 800$ de pe betway si 500$ pe betsafe insa nu am timp sa adaug toate pozele .Voi reveni curand cu info bft all !
Back to top Go down
View user profile
mpisic



Posts : 19
Join date : 2012-06-14

PostSubject: iar mi-am supt-o cu kk :(((   Fri Aug 17, 2012 3:23 pm



PokerStars Turneu #598692308, No Limit Hold'em
Buy-in: $20.00/$5.00/$2.00 USD
1157 jucători
Fond total de premiere: $23140.00 USD
Turneul a început la 17/08/2012 22:30:00 EET [17/08/2012 15:30:00 ET]


Dragă norocel33,

Ai terminat turneul pe locul 55-lea. Un premiu constând în 62,47 USD a fost creditat către contul tău de bani reali.

Ai câştigat 110,18 tournament leader points la acest turneu. Pentru informaţii despre tournament leader board, vizitează pagina noastră web la http://www.pokerstars.ro/poker/tournaments/leader-board/

Ai mai primit şi 30,00 USD în Recompense Knockout pentru acest turneu. Ai câştigat recompense pentru următorii jucători: hu55tler, Demmiennsp, 7000zd, kubik-rubik7, Bermuda6, lorchboy88


Felicitări!

Mulţumim pentru participare.
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
avatar

Posts : 193
Join date : 2010-09-20

PostSubject: Re: Rezultate mpisic   Thu Aug 23, 2012 2:14 am

Felicitari presimt ca vei lovi sigur un rezultat de 4-5 cifre pentru ca esti un jucator f bun dar lipsit de putin noroc .
Multa bafta in ceea ce tiai propus Smile
Back to top Go down
View user profile http://playpoker.find-forum.net
mpisic



Posts : 19
Join date : 2012-06-14

PostSubject: Re: Rezultate mpisic   Sun Sep 23, 2012 8:52 am

pur si simplu nu mai inteleg nimic din jocul de poker ...
degeaba jok f bine daca nu am si putin "bulan" Sad(


PokerStars Turneu #614704118, No Limit Hold'em
Buy-in: $20.00/$5.00/$2.00 USD
3431 jucători
Fond total de premiere: $68620.00 USD
Turneul a început la 22/09/2012 17:00:00 EET [22/09/2012 10:00:00 ET]


Dragă norocel33,

Ai terminat turneul pe locul 59-lea. Un premiu constând în 123,51 USD a fost creditat către contul tău de bani reali.

Ai câştigat 183,19 tournament leader points la acest turneu. Pentru informaţii despre tournament leader board, vizitează pagina noastră web la http://www.pokerstars.ro/poker/tournaments/leader-board/

Ai mai primit şi 40,00 USD în Recompense Knockout pentru acest turneu. Ai câştigat recompense pentru următorii jucători: applik, ReinaAmadala, Mihai Nutt, What0ver9000, desto07, Graf Zahl 32, 3RDNUTS, stoniefish68


Felicitări!

Mulţumim pentru participare.



PokerStars Turneu #607298026, No Limit Hold'em
Buy-in: 100 FPP
5673 jucători
$30000.00 USD adăugaţi la fondul de premiere de către PokerStars
Fond total de premiere: $30000.00 USD
Turneul a început la 22/09/2012 21:30:00 EET [22/09/2012 14:30:00 ET]


Dragă norocel33,

Ai terminat turneul pe locul 219-lea. Un premiu constând în 27,00 USD a fost creditat către contul tău de bani reali.



Felicitări!

Mulţumim pentru participare.
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: Rezultate mpisic   

Back to top Go down
 
Rezultate mpisic
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
NOW_PLAY_POKER :: POKER :: REZULTATE-
Jump to: